top of page

Modern European

Seasonal

Woodfired

Herfst menu

Menu anchor
Menu anchor

Tasting menu

Schorseneren & Boerenkool 14,00
Geroosterde schorseneren / Krokante boerenkool /
Crème van Brabants overjarig geitenkaas / Cacaonibs

Rode biet & Radicchio14,00
Gestoofde rode biet / Rauwe radicchio & zuring / Miso crème

Roodbaars & Knolselderij 22,00
Roodbaars/ Knolselderijpuree  / Salade van stengelsla & kombu

Koolvis & Prei  16,00
Gepocheerde koolvis / Gestoofde prei / Aardappelpuree / Dragon beurre blanc

 

Hert & Spitskool 22,00
Hert / Geroosterde spitskool met Ras el Hanout / Abrikoos

 

Pompoen & Boekweit 17,00
Gebakken pompoen / Boekweit / Salie

 

Wilde paddenstoelen & Aardappel  20,00
Gesauteerde wilde paddenstoel & wortel / Veganjus  / Aardappel knödel

 

Wilde gans & Aardpeer 18,00
Ganzenborst / Geroosterde aardpeer /
Cranberry & kers jus

Kaas 18,00
Selectie van Nederlandse kazen

 

Hazelnoot & Chocolade12,00
Notenkoek / Hazelnoot ijs / Chocolade ganache

 

Pruim & Maanzaad12,00
Gebakken pruimen / Sumac crème anglaise / Maanzaadcake

Three course menu 42,00
Wine arrangement +22,50

 

Four course menu 56,00

Wine arrangement +30,00
 

Five course menu 70,00
Wine arrangement + 37,50

Nieuwsbrief

Evenementen

Events
Restaurant Moose-31.jpg

Wild weekend

18 & 19 October

bottom of page