top of page
Restaurant Moose Den Haag.jpg

Privé-evenementen

Zakelijke evenementen, verjaardag, bruiloft, receptie, promotie, diner, private dining
 

Laat ons u helpen bij het organiseren van uw privé-evenement. Wij verzorgen catering, diners en recepties tot 50 personen. Voor meer informatie over ons aanbod en om uw specifieke wensen te bespreken kunt u ons gerust bellen of mailen op info@restaurantmoose.nl .

Wij zijn er om u te helpen uw evenement onvergetelijk en naadloos te maken.

Gelegen in het bruisende centrum van Den Haag, op steenworp afstand van het pittoreske Lange Voorhout, biedt ons restaurant een ideale locatie voor uw groepslunches, diners of besloten evenementen. Binnen 5 minuten lopen kunnen gasten iconische bezienswaardigheden verkennen, zoals het Binnenhof, Paleis Noordeinde, het beroemde Mauritshuis en de fascinerende Escher in het Paleis. Bovendien maakt onze nabijheid tot talrijke ambassades, ministeries en niet-gouvernementele organisaties ons tot een uitstekende keuze voor het organiseren van bijeenkomsten in het hart van de diplomatieke en culturele wijk van de stad.

Groepen

Voor reserveringen van meer dan 8 personen bieden wij een gespecialiseerd groepsmenu aan. Om te reserveren kunt u ons bellen of een bericht sturen naar info@restaurantmoose.nl .

Wijn Eland Den Haag Bier
bottom of page